Om A.N Mättjänster AB

Om företaget

​​​​​​​
A.N Mättjänster AB startade 2005 som enmansföretag och har växt sakta men säkert med bibehållen kvalitet. Vi har sen dess varit inblandade på något sätt i de flesta byggprojekten i Sundsvall. Västernorrland har alltid varit vår huvudmarknad men tar på oss uppdrag över hela Sverige. Vi kommer etablera kontor i Stockholm under 2016 för att kunna vara närmare våra kunder i den regionen.


Vision:


Att vara störst har aldrig varit vår vision men att leverera kvalitet och hjälpa våra kunder är vår drivkraft. Vi är idag 10 professionella duktiga medarbetare i ett starkt sammansvetsat gäng. Vid större projekt har vi ett stort kontaktnät med samarbetspartners för att möta större efterfrågan.

Vi är flexibla i vårt arbetsätt och anpassar oss efter kundernas behov. Vi vill hjälpa våra kunder på bästa sätt och tillsammans göra projekten smidiga genom att ha en nära dialog med våra uppdragsgivare.

För oss är inget omöjligt och vi ser möjligheter.

Vi vill ständigt utvecklas och låta våran erfarenhet gynna våra kunder.


Miljö,arbetsmiljö och kvalitet:


A.N Mättjänster AB arbetar för ett hållbart samhälle. Våra medarbetare skall vara trygga på jobbet och inte behöva riskera hälsa och liv när vi utför våra uppdrag. Våra tjänster ska följa vårt kvalitetsarbete samt egenkontroll för att minimera risken för fel. Vi arbetar efter våran kvalitet,miljö och arbetsmiljöplan som är under ständig utveckling.
Bergeforsen1Bergeforsen2bergeforsen3Bergeforsen5Husum1husum2husum3ace_8490-768x5121