Om A.N Mättjänster AB


Om företaget

A.N Mättjänster AB startade 2005 som enmansföretag och har växt sakta men säkert med bibehållen kvalitet. Vi har sen dess varit inblandade på något sätt i de flesta byggprojekten i Sundsvall. Västernorrland har alltid varit vår huvudmarknad men tar på oss uppdrag över hela Sverige. Vi har genom åren utfört många uppdrag i Stockholmsregionen och har nästan alltid personal på plats i Stockholm.

Vision

Att vara störst har aldrig varit vår vision men att leverera kvalitet och hjälpa våra kunder är vår drivkraft. Vi är idag 10 professionella duktiga medarbetare i ett starkt sammansvetsat gäng. Vid större projekt har vi ett stort kontaktnät med samarbetspartners för att möta större efterfrågan.

Vi är flexibla i vårt arbetsätt och anpassar oss efter kundernas behov. Vi vill hjälpa våra kunder på bästa sätt och tillsammans göra projekten smidiga genom att ha en nära dialog med våra uppdragsgivare.

För oss är inget omöjligt och vi ser möjligheter.

Vi vill ständigt utvecklas och låta våran erfarenhet gynna våra kunder.
​​​​​​​

Miljö,arbetsmiljö och kvalitet:

A.N Mättjänster AB arbetar för ett hållbart samhälle. Våra medarbetare skall vara trygga på jobbet och inte behöva riskera hälsa och liv när vi utför våra uppdrag. Våra tjänster ska följa vårt kvalitetsarbete samt egenkontroll för att minimera risken för fel. Vi arbetar efter våran kvalitet,miljö och arbetsmiljöplan som är under ständig utveckling.

Kontaktuppgifter

A.N. Mättjänster AB
Björneborgsgatan 25
854 60 Sundsvall

Andrè Nykvist
VD
070-563 26 26
​​​​​​​
andre@mattjanster.se

Ont om tid, eller för mycket att läsa?

Fyll i formuläret nedan, vi återkommer med svar inom en arbetsdag. Lämna ditt nummer om du vill bli uppringd!