Kvarnholmen

Stockholms län / Nacka kommun / Kvarnholmen
Just nu pågår arbetet med Etapp4, Kvarnholmens Brygga där vi blivit anlitad av JM AB för att sköta utsättningen av pålningsarbeten ute i vattnet för grundläggningen av projektet. Projektet i sin helhet kommer vara klart för inflyttning preliminärt Q4 2026.
​​​​​​​
A.N Mättjänster AB har anlitats i omgångar av JM AB för att sköta utsättning av markarbeten och grundläggning. I november 2021-Juli 2022 var vi kontrakterade för mätningarbeten för Etapp 2 och nu är vi tillbaka för Etapp 4.  Arbetet påbörjades oktober 2023 -pågående

Info om projektet

På södra Kvarnholmen, intill Stockholms inlopp och med utsikt över Svindersviken, växer ett unikt bostadsområde fram. Här bygger JM nyproducerade lägenheter intill vattnet med närhet till skärgården, endast 15 minuter från stan. Välkommen till den historiska halvön Kvarnholmen, en levande stadsdel med grönområden, service och mötesplatser.

Våra kvarter på Kvarnholmen

JM bygger ett flertal kvarter med nyproducerade bostäder på Kvarnholmens södra sida. Just nu har vi tre kvarter till salu med olika tillträden, vilket gör det möjligt för dig att hitta den bostad och tillträde som passar just dina behov.
  • Kvarnholmen Södra ligger längs Södra Vägen och karaktäriseras av ett skönt söderläge. Samtliga lägenheter har balkong, fransk balkong, uteplats och/eller terrass. Tillträde har påbörjats och pågår under våren 2024.
  • Kvarnholmens Udde ligger på Kvarnholmens östra sida nära vattnet. Här bor du i ett familjevänligt kvarter med nyproducerade bostäder om 1-7 rum och kök och balkong, fransk balkong, uteplats eller terrass.
  • Kvarnholmens Brygga erbjuder nyproducerade lägenheter längs kajpromenaden på Kvarnholmens solsida. Här bor du i bästa söderläge intill vattnet med balkong, uteplats eller terrass samt utsikt över Svindersviken och Stockholms inlopp.

Kontaktuppgifter

A.N. Mättjänster AB
Björneborgsgatan 25
854 60 Sundsvall​​​​​​​

Andrè Nykvist
VD
070-563 26 26
​​​​​​​
andre@mattjanster.se

Ont om tid, eller för mycket att läsa?

Fyll i formuläret nedan, vi återkommer med svar inom en arbetsdag. Lämna ditt nummer om du vill bli uppringd!