Acasa Bostad AB bygger 72 hyreslägenheter i Timrå,Bergeforsen

A.N Mättjänster AB har fått förtroende att sköta utsättning samt bygga maskinstyrningsfiler i projektet. Huvudentreprenör är Sundsvalls Grävteknik.
​​​​​​​
Arbetena påbörjades hösten 2023
72 lägenheter fördelade på 12 st byggnader med två våningar vardera. Byggnaderna är grundlagda med uppvärmd krypgrund. Stommarna utgörs av trä och fasaderna är av träpanel. Fönster i 3-glastyp med högt K värde och taken i takpapp. Med fokus på hållbarhet har vi uppvärmningen med bergvärme och solceller. Vi väljer även hållbart ventilationsystem – FTX, ventilation kommer utgöras av mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.
​​​​​​​
Acasas satsning går helt i linje med den trähusstrategi som Kommunfullmäktige antog 2019 för att främja och sträva ett hållbart byggande.

Bostadslägenheterna har mycket god standard. Modernt utrustade kök med diskmaskin, spishäll, kyl & frys, ugn och micro. Golv beläggs med parkett, målade väggar och tak. Badrum med duschplats, duschvägg, tvättmaskin, torktumlare. I badrum har vi klinkers på golven och kakel på väggarna. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och möjlighet till att hyra åtminstone 1 parkeringsplats.

Kontaktuppgifter

A.N. Mättjänster AB
Björneborgsgatan 25
854 60 Sundsvall​​​​​​​

Andrè Nykvist
VD
070-563 26 26
​​​​​​​
andre@mattjanster.se

Ont om tid, eller för mycket att läsa?

Fyll i formuläret nedan, vi återkommer med svar inom en arbetsdag. Lämna ditt nummer om du vill bli uppringd!