Byggutsättning


Byggutsättning som stöttar din produktion

Se till att ha en erfaren mättekniker på plats som snabbt, korrekt och effektivt kan hjälpa till med produktionsmätning i dina byggprojekt. Tillsammans med oss får du hjälp med att planera processen och få korrekt geodetisk mätning såväl som utsättningsdata,   stomnätpunkter, maskinstyrningsmodeller och produktionsmodeller. Det gör din byggprocess smidigare och effektivare. Under byggfasen finns alltid en mättekniker som är van vid att arbeta nära arbetsledning och hantverkare där för att hjälpa till med att utföra korrekta utsättningar och driva byggproduktionen effektivt och framåt.

Gedigen erfarenhet ger dig rätt mätpunkter

Med en kunnig mättekniker vid din sida får du trygghet och säkerhet i det som är grunden för en lyckad byggproduktion – rätt information kring mått, vinklar och mängder. Utan korrekta siffror och korrekt mätning ökar risken för omtagningar och förseningar väsentligt. Hos A.N. Mättjänster får du mättekniker som har gedigen erfarenhet och vet vad olika yrkesroller behöver för information och mätpunkter för att kunna utföra sitt arbete. Av oss får du en partner som gillar att ligga steget före, och som alltid har förberett sitt arbete med hjälp av ritningar, föreskrifter och kontrollmätningar av omgivningen. 

Utrustning som du kan lita på

Hos oss lämnas inget åt slumpen, vilket också innebär att om något är oklart på ritningen eller om det dyker upp frågor under arbetet med utsättningen och i produktionen, så vet vi vad som krävs av oss för att kunna leverera ett korrekt resultat. Sedan starten har vi arbetat med en mängd olika nyproduktioner, ombyggnader och tillbyggnader, såväl som komplicerade väg- och anläggningsprojekt samt industribyggprojekt. Till din hjälp finns branschen bästa mätinstrument, och vi kan även erbjuda skanning och flygmätning. Det gör att ni garanterat får den precision och noggrannhet i mätningarna som ni behöver.

Exempel på byggutsättningsuppdrag:

  • Bostadshus
  • Lägenhetshus
  • Järnvägs- och motorvägproduktion
  • Industrilokaler
  • Kraftbyggen
  • Broar och brofästen
  • Tunnlar
  • Kraftverk

Kontaktuppgifter

A.N. Mättjänster AB
Björneborgsgatan 25
854 60 Sundsvall​​​​​​​

Andrè Nykvist
VD
070-563 26 26
​​​​​​​
andre@mattjanster.se

Vill du veta mer om byggutsättning?


Fyll i formuläret nedan, så får du svar inom en arbetsdag. Lämna ditt nummer om du vill bli uppringd!